jahad_header (5)

آشنایی و پیشگیری از بیماری های دامی و مشترک میان انسان و دام در گتوند

 

آشنایی و پیشگیری از بیماری های دامی و مشترک میان انسان و دام در گتوند

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گتوند گفت: آموزش و ترویج به عنوان یکی از مهم‌ترین اصول اطلاع‌رسانی دانش محور به شمار می‌رود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، هادی احمدفخرالدین اظهار داشت: یک دوره کلاس‌ آموزشی با هدف آشنایی و راه های مقابله و پیشگیری از بیماری های واگیردار دامی و مشترک میان انسان و دام در روستای دهلران بخش عقیلی و با مشارکت شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

وی افزود: این کلاس آموزشی با هدف تهیه و نگهداری صحیح و مصرف انواع فرآورده‌های خام دامی، ارتقاء سطح بهداشت عمومی، سلامت و امنیت غذایی و افزایش آگاهی و اطلاعات عموم ذینفعان صورت پذیرفت که مورد استقبال بهره برداران قرار گرفت.

فخرالدین تصریح کرد: به منظور ارائه بهتر خدمات بهداشتی دامداران باید به صورت فعال‌تر در خصوص انجام عملیات بهداشتی و مشارکت در انجام مطلوب طرح‌های واکسیناسیون اقدام کنند.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.