jahad_header (5)

آشنایی مردم خوزستان با مشکلات بهداشتی فرآورده های خام دامی

آشنایی مردم خوزستان با مشکلات بهداشتی فرآورده های خام دامی

مسئول آموزش و ترویج دامپزشکی استان خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵ هزار کلاس آموزشی و ترویجی توسط این اداره کل در سطح استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، سید منصور موسوی نسب افزود: با تلاش و پیگیریهای کارشناسان ترویجی ادارات دامپزشکی در سطح استان در نیمه اول سال جاری شاهد رشد چشمگیر برگزاری دوره های ترویجی در استان بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه انجام اقدامات ترویجی، ضمن اگاهی بخشیهای عمومی، نقش بسزایی را در همراه سازی آحاد جامعه در اجرای دستورالعملهای دامپزشکی به دنبال داشته و کمک ارزنده به ارتقاء سطح بهداشتی فرآورده های خام دامی و کنترل بیماریهای مشترک بین انسان و دام دارد گفت: در این راستا در نیمه اول سال ۱۴۰۳ ضمن تهیه بیش از ۱۲۰۰۰ نسخه بروشور و پوستر، بیش از ۵ هزار کلاس آموزشی در بخشهای مختلف  برگزار شده است.

موسوی نسب اضافه کرد: در این کلاس های آموزشی و ترویجی توانسته ایم ۲۹ هزار نفر از بهره برداران را تحت پوشش آموزش قرار دهیم.

مسئول آموزش و ترویج دامپزشکی استان خوزستان با اشاره به انجام اقدامات ترویجی و برگزاری برنامه های متنوع ترویجی در سطح شهرستانهای استان خوزستان گفت: هدف از برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی آشنایی عموم مردم با وظایف و ماموریتهای دامپزشکی و آشنا شدن آحاد جامعه از مشکلات بهداشتی فرآورده های خام دامی است.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.