jahad_header (5)

آشنایی عشایر بهبهان با تولید فرآورده‌های لبنی و اصول پرواربندی گوسفند و بز

 

آشنایی عشایر بهبهان با تولید فرآورده‌های لبنی و اصول پرواربندی گوسفند و بز

 

دوره‌های تولید فرآورده‌های لبنی گوسفند و بز و اصول پرواربندی گوسفند و بز با حضور محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ویژه عشایر منطقه دره پهن بهبهان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت:  در استفاده از ظرفیت عشایر در تولید، دو دوره آموزشی با عناوین «اصول پرواربندی گوسفند و بز» و «تولید فرآورده‌های لبنی گوسفند و بز » با حضور  محقق مرکز در منطقه عشایری دره پهن بهبهان برگزار شد.

در این دوره  در خصوص  نکات فنی و کاربردی جهت پرواربندی دام‌های سبک، از قبیل خصوصیات بر ه‌های پرواری، مدت دوره پروار، فصل مناسب پروار، روش پرواربندی، سن و وزن دام در شروع پروار، جنس دام، اقدامات پیش از شروع پروار و آب مصرفی دام‌ها همچنین دلائل بروز نفخ در دام و روش‌های پیشگیری از آن مطالبی ارائه شد.

در ادامه موارد کاربردی در خصوص تولید محصولات لبنی مختلف گوسفند و بز از قبیل بهداشت شیر، اهمیت استفاده از دماسنج در تولید محصولات لبنی، نکات فنی تولید ماست و روغن عنوان شد.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.