آشنایی عشایر بهبهان با تولید فرآوردههای لبنی و اصول پرواربندی گوسفند و بز
دورههای تولید فرآوردههای لبنی گوسفند و بز و اصول پرواربندی گوسفند و بز با حضور محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ویژه عشایر منطقه دره پهن بهبهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: در استفاده از ظرفیت عشایر در تولید، دو دوره آموزشی با عناوین «اصول پرواربندی گوسفند و بز» و «تولید فرآوردههای لبنی گوسفند و بز » با حضور محقق مرکز در منطقه عشایری دره پهن بهبهان برگزار شد.
در این دوره در خصوص نکات فنی و کاربردی جهت پرواربندی دامهای سبک، از قبیل خصوصیات بر ههای پرواری، مدت دوره پروار، فصل مناسب پروار، روش پرواربندی، سن و وزن دام در شروع پروار، جنس دام، اقدامات پیش از شروع پروار و آب مصرفی دامها همچنین دلائل بروز نفخ در دام و روشهای پیشگیری از آن مطالبی ارائه شد.
در ادامه موارد کاربردی در خصوص تولید محصولات لبنی مختلف گوسفند و بز از قبیل بهداشت شیر، اهمیت استفاده از دماسنج در تولید محصولات لبنی، نکات فنی تولید ماست و روغن عنوان شد.