jahad_header (5)

آشنایی با نقاط قوت و ضعف مجموعه های دانش‌بنیان فعال در خوزستان

 

آشنایی با نقاط قوت و ضعف مجموعه های دانش‌بنیان فعال در خوزستان

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور جوانان و نخبگان با هدف آشنایی با نقاط قوت و ضعف مجموعه های دانش‌بنیان فعال در خوزستان از طرح های مختلف کشاورزی در شهرهای ماهشهر، آبادان، شادگان، دزفول و گتوند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: محتبی اخوان ارمکی مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور جوانان و نخبگان طی سفر ۲ روزه به استان خوزستان از مجموعه‌های فعال و همین طور طرح کاشت یک میلیارد درخت در شهرهای ماهشهر، آبادان، شادگان، دزفول و گتوند بازدید و در جریان چگونگی رفع مشکلات و طرح های توسعه ای آنها قرار گرفت.

در روز اول این سفر مجتبی اخوان ارمکی مشاور وزیر در امور جوانان و نخبگان به همراه مدیر کل منابع طبیعی خوزستان، حسنی مشاور ریاست سازمان خوزستان،  طاهری معاون‌مدیر سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با سفر به شهرستان بندر ماهشهر و با حضور در منطقه سوم نیروی دریایی سپاه در جریان کاشت نهال حرا ( طرح کاشت یک میلیارد درخت) توسط منابع طبیعی خوزستان و با همکاری پتروشیمی مارون، گروه های جهادی و ... قرار گرفت.

وی با استقبال از اجرای چنین پروژه هایی که می تواند در زمینه مسائل زیست محیطی و توسعه فضای سبز و جذب گردشگری کمک کند گفت: کاشت نهال یکی از سفارشات و تاکیدات مقام معظم رهبری بوده که با توجه به مشکلات زیست محیطی در خوزستان انتظار می‌رود  در این زمینه همت بیشتری انجام شود و دستگاه های مختلف در قبال مسئولیت های اجتماعی بیش از پیش وارد این مهم شوند.

همچنین سید جمال موسویان مدیر اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان گفت: برنامه ۴ ساله ما کاشت ۴ میلیون نهال حرا بوده که خوشبختانه اقدامات خوبی در قالب مسئولیت های اجتماعی از سوی دستگاه های مختلف استان در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم به این مهم دست یابیم.

دومین طرحی که توسط مجتبی اخوان ارمکی، مورد بازدید قرار گرفت خط تولید شرکت تهیه و بسته بندی خشکبار آرات در آبادان بود که اغلب محصولات تولیدی این شرکت با جنبه صادراتی به کشورهای مختلف به خصوص در زمینه خرما تهیه می شود .

اخوان ارمکی  با حضور در پروژه ۴۰۰ هکتاری در شهرستان شادگان ضمن بازدید از مزارع پرورش ماهی ، نخیلات، کاشت گندم و کلزا و یونجه و ...  با اشتغالزایی ۵۰ نفر،  در خصوص مشکلات این پروژه به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

در روز دوم سفر مشاور وزیر در امور جوانان و نخبگان با سفر به شهرستان گتوند و حضور در مرکز پرورش ماهیان خاویاری امامی ضمن بازدید از استخرها و حوضچه های پرورش ماهی  با مدیرعامل این طرح به گفتگو پرداخت و در خصوص نحوه بازاریابی و صادرات این گونه ماهی با کیفیت و با ارزش با نگاه رونق اقتصادی و ارز آوری بالا و اشتغالزایی به تبادل نظر پرداخت و همچنین طرح های توسعه این موسسه را مثبت دانسته و اظهار داشت: با توجه به استعداد منطقه و تجربه موفق ، می‌توان گتوند را بعنوان هاب تولید ماهیان خاویاری مورد نظر قرار داد و در این مسیر گام برداشت.

طرح دومی که در روز دوم سفر مجتبی اخوان مورد بازدید قرار گرفت هلدینگ رحمت تجارت شهرستان دزفول بود، این هلدینگ مشغول فعالیت در زمینه عرضه برنج عنبربو با برند رحمت، تولید خوراک دام و بسته بندی و  تولید سایر محصولات کشاورزی و ارسال آن به سایر نقاط کشور است.

شایان ذکر  است این هلدینگ با دارا بودن برنج کوبی، سردخانه های مجهز و ... نقش موثری در تولید و تامین غذای مردم و همچنین تامین خوراک دام دارد.

پایان بخش سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور جوانان و نخبگان بازدید از طرح پرورش قارچ شرکت کشاورزی جلگه دز  ( اسلامی) شهرستان دزفول بود.

 اخوان ارمکی ضمن بازدید از خط تولید قارچ در این شرکت در جریان فعالیت ها و مشکلات قارچ جلگه دز قرار گرفت.

 لازم به ذکر است  این شرکت تصمیم دارد در فاز جدید فعالیت های خود با راه اندازی خط تولید جدید برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی کند.

در حال حاضر بخش عمده ای از قارچ استان توسط قارچ جلگه دز تامین می شود و ۲۵۰ نفر در این شرکت مشغول فعالیت می باشند.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.