آشنایی با مدیریت تلفیقی بیماری چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل
دوره مهارتی مدیریت تلفیقی بیماری ویروسی چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل در شهرستان اهواز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهواز گفت: دوره مهارتی مدیریت تلفیقی بیماری ویروسی چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل در مرکز خدمات الهایی _ روستای چبسه کوچک برگزار شد.
محمد غانمی افزود: این دوره مهارتی با حضور ۲۵ نفر از بهره برداران برگزار شد.
وی اضافه کرد: در این دوره آموزشی مطالبی در خصوص آشنایی با بیماری و اهمیت ویروس و مناطق انتشار آن، آشنایی با علائم بیماری، روشهای ردیابی و تشخیص، روشهای انتقال بیماری، اپیدمیولوژی بیماری و نحوه پیشگیری و اعمال روشهای مدیریت تلفیقی و کنترل بیماری ارائه شد.