jahad_header (5)

ترویج فرهنگ تولید محصول و تغذیه سالم در خوزستان97/9/21

 

ترویج فرهنگ تولید محصول و تغذیه سالم در خوزستان

کارگاه آموزشی TOT  در سازمان جهاد کشاورزی استان تشکیل شد.

بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان گفت: براساس همکاری مشترک دفتر بهبود تغذیه جامعه ،وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی و دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری، سازمان تحقیقات آموزش کشاورزی وزارت جهادکشاورزی، کارگاه آموزشی TOT  با دو موضوع تولید محصول سالم و تغذیه سالم در سازمان برگزار شد.

علی کرد افزود : هدف از برگزاری این کلاس ،ترويج فرهنگ تغذيه سالم در بین زنان روستايی و عشايری، ترویج تولید محصول سالم در باغچه های خانگی و ترويج الگوی غذايی سالم ، بهبود وضعیت تغذيه زنان و خانوارهای روستايی بود.

وی ادامه داد: عوامل کنترل کننده غیرشیمیایی ، شناسایی ابزار موردنیاز برای تولید محصول سالم،آلاینده های مواد غذایی، سموم شیمیایی و راهکارهای عملی به منظور کاهش استفاده از سموم ، سیاست های غذایی و تغذیه ایران ، راهنمای غذایی ایران ، نقش تغذیه و پیشگیری از بیماری ها، برچسب های تغذیه ای و ارتقاء فرهنگ وسطح سواد تغذیه در جامعه از جمله مورادی بود که در این کلاس تدریس گردید.

کرد تصریح نمود: در این کارگاه ۵۱ نفر از مسئولین ترویج  ، روسای مراکز جهادکشاورزی ،کارشناسان زن پیگیر فعالیتهای زنان روستایی به همراه ۲نفر از زنان روستایی صاحب باغچه های خانگی و مسئولین بهداشت دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی (اهواز، بهبهان، آبادان،دزفول ،شوشتر)، بهورزان و کارشناسان تغذیه حضور داشتند.

 


برای فرستادن دیدگاه خود بايد وارد شوید یا نام نویسی نمایید.